Saturday, May 10, 2008

نان

امشب برای شام املت درست کردیم. املت گوجه، فلفل سبز، قارچ، نخودفرنگی، پیازچه و البته تخم مرغ. سبزی خوردن هم مهیا کرده بودیم که شامل تربچه، گشنیز و پیازچه بود.

فکر کردیم حال که این همه داریم خودمون رو تحویل میگیریم بهتره که نون هم خودمون درست کنیم که بیشتر بهمون بچسبه. تا حالا نون خودمون درست نکرده بودیم. خیلی آسونتر از اون چیزی بود که فکر میکردیم و خیلی بهتر از اون چیزی در اومد که فکر میکردیم.

نان تازه یکی از چیزهایی هست که ما اینجا بهش دسترسی نداریم. و یکی از چیزهای ایران که خیلی دلمون براش تنگ میشه.

وقتی داشتم خمیر ها رو صاف میکردم یک سئوالی به ذهنم رسید: شکل نانهای ایرانی از کجا اومده و نشانه چیست؟ مثلا چرا سنگک تقریبا مثلثی شکل هست و بربری دراز با سرهای گرد؟ چرا لواش بیضی هست؟


 

0 Comments:

Post a Comment

<< Home